Muurbekleding

Behang

Niets creëert meer sfeer in eender welke kamer in huis dan een mooi behangpapier. 

Behang doet muren spreken en kan een sfeer scheppen die met verf moeilijk benaderd kan worden. Behangpapier als accent of met een opvallend dessin is niet meer weg te denken uit de huidige interieurtrends. In combinatie met bijbehorende verfkleuren verander je in een oogopslag de toon in een kamer. Behangpapier is dan ook hipper dan ooit.

Wij bieden behangcollecties aan van de meest toonaangevende merken zoals: Arte en Masureel. Belgische behangmerken! Hun producten zijn vernieuwend en trendbepalend en bovenal van superieure kwaliteit. Daarnaast verdelen wij ook de merken Casamance en Casadeco. 

Verf

Is je interieur toe aan een nieuw kleurtje ? De kleuren in je woning zijn belangrijke sfeermakers. Of het nu gaat om het schilderen van binnenmuren, een keukenkastje dat gelakt moet worden, het buitenschrijnwerk of de gevel van jouw huis. 

Bij ons kan je terecht voor een groot gamma Boss Paints-verven. Verven van topkwaliteit in een waaier van kleuren en bovenal, Belgisch! Wij beschikken tevens over een eigen mengmachine om jouw verf à la minute klaar te hebben. Je hebt hierbij keuze uit meer dan 20.000 verschillende kleuren. 

Wij staan je hier graag bij met kleur- en technisch advies. Wij organiseren op regelmatige basis workshops bij ons in de winkel. volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

WeAreWowMakers Paint

WoWpaint is een natuurverf, die een structuur heeft van Italiaanse stucwerk en krijtverf, genaamd stuccoverf, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft. 

Het is een kwaliteitsvolle verf die in staat is een “wow-effect” te creëren. 

Er zijn binnen deze verfcollectie tal van mooie kleuren met namen zoals Mykonos, Ibiza, Amalfi,… stuk voor stuk kleuren en namen die een instant vakantiegevoel geven.

Nice to know – wij zijn het enige verkooppunt in België!