Kleur- en interieuradvies

Kleur- en interieuradvies

Kleur- en interieuradvies


Wil je graag alles op elkaar afstemmen, maar weet je niet waar te beginnen? Bij Woondecoratie Jonckheere kan je terecht voor een totaaladvies. Gordijnen, behang, verf, meubels, woonaccessoires en zelfs verlichting. Het kan allemaal! We denken graag met je mee om jouw interieurdromen waar te maken.

Kleuradvies

 

Kleuren zijn één van de meest doorslaggevende elementen in jouw interieur. Ze bepalen in grote mate de sfeer in jouw woning en zorgen voor een bijzonder ruimtelijk effect. Zo kun ju de ruimtes warmer of frisser doen lijken, optisch verkleinen of vergroten, versmallen of verbreden.

Laat jouw twijfels en keuzestress achterwege en kies voor kleuradvies. Tijdens het kleuradvies wordt rekening gehouden met lichtinval, ligging en materiaalkeuze. We gaan naast jouw persoonlijke woonstijlkeuze ook uit van de functie van de ruimte. Er wordt een passend kleurenpalet samengesteld met originele kleurstalen die aansluiten bij jouw persoonlijke interieurwensen en de mogelijkheden van jouw interieur.

Hoe gaan wij te werk ?

 • Je maakt een afspraak. Dit kan telefonisch, per mail, via social media of door langs te komen in de winkel.
 • Ligt de afspraak vast? Verzamel dan gerust al wat ideetjes zodat wij al een idee krijgen van uw persoonlijke smaak.
 • Bezorg ons een foto van de ruimte waar je kleuradvies voor wenst.
 • De dag van het kleuradvies gaan wij samen door de ruimte en kijken met andere ogen naar jouw interieur. We stellen de juiste vragen en puzzelen met kleur en bekijken samen de mogelijkheden. We doen ook een technische check-up van jouw muren. Tot slot werken we samen het perfecte kleurenpalet voor je uit.
 • Wij maken nadien jouw persoonlijk dossier op: kleur op maat, de juiste verfsoort en (indien jullie zelf schilderen) bezorgen we je de nodige toebehoren.

Wat kost kleuradvies aan huis?

Voor het kleuradvies betaal je € 120. Bestel je nadien voor € 300 verf of behang, dan krijg je €60  door ons terugbetaald. Voeren wij de schilder- of behangwerken uit, dan krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

In deze prijs zijn kleuradvies voor 3 ruimtes en de verplaatsing binnen een straal van 10 km inbegrepen. Het gaat om een éénmalig bezoek. Per extra bezoek wordt er €30,00 bijgerekend.

Extra diensten
Wil je graag kleuradvies voor meer dan 3 ruimtes? Dat kan perfect! Per extra ruimte betaal je dan een toeslag van € 10 bovenop het standaardtarief. Is onze verplaatsing voor kleuradvies verder dan 10 km, dan gelden volgende verplaatsingskosten :

 • Afstand 10-20 km : € 10 bovenop standaardtarief.
 • Afstand > 20 km : € 20 bovenop standaardtarief.
 

Interieuradvies

 

Jouw huis, ingericht op een manier die helemaal bij je past. Geen showroom, maar een woning die jouw persoonlijkheid en interesses mooi weerspiegelt. Een rustpunt in het anders hectische leven. Dat is wat wij met ons interieuradvies willen bereiken.

Of het nu gaat om de restyling van een ruimte, enkel het vernieuwen van woondecoratie of een professioneel project. Wij zien alles als een interessante uitdaging. Wil je meubels vervangen of meubels opfrissen? Een kamer meer sfeer geven met nieuwe accessoires? Misschien heb je zelf al ideeën, maar wil je deze aftoetsen en aanvullen met extra ideeën? Dan is ons interieuradvies zeker iets voor jouw.

Wij hebben een netwerk van leveranciers opgebouwd, waarvan we weten dat zij kwalitatieve producten afleveren, vervaardigd uit eerlijke materialen. Wij gaan voor een interieur dat bij je past met interessante artikelen die je nog niet overal tegen komt.

Hoe gaan wij te werk ?

 • Verzamel zoveel mogelijk voorbeelden van interieurs, kleuren, materialen die je inspireren.
 • Kom hiermee langs bij ons in de winkel en breng meteen ook wat foto’s mee van de ruimte(s).
 • Je maakt een afspraak. Dit kan telefonisch, per mail, via social media of door langs te komen in de winkel.
 • De dag van de afspraak kom ik bij je thuis langs. 
 • Ik maak een stylingplan op voor je waarin we meubelen, kleuren en accessoires op elkaar afstemmen.
 • Je ontvangt een shoppinglijst.
 • Je krijgt leuke stylingtips over het groeperen van meubels en accessoires, het sfeervol toepassen van muurdecoratie, planten en verlichting.

Wat kost interieuradvies?

Voor het interieuradvies betaal je € 200. Bestel je nadien voor € 300 aan woonaccessoires of kleinmeubelen, dan krijg je € 70 terugbetaald. Wil je echter dat wij zorgen voor de perfecte plaatsing van alle goederen, dan betaal je € 350.

De verplaatsing binnen een straal van 10 km is inbegrepen in de prijs. Is de verplaatsing meer dan 10 km dan gelden dezelfde tarieven als bij het kleuradvies hierboven. Het gaat om een éénmalig bezoek. Per extra bezoek wordt er €30,00 bijgerekend.

 

Let op: kleur- en/of interieuradvies kan enkel doorgaan op weekdagen (dinsdag t.e.m. vrijdag) tussen 14u00 en 18u00.