RAAMBEKLEDING OP MAAT

Raambekleding op maat maakt je interieur compleet.

Bij het kiezen van jouw raambekleding houden wij rekening met je woonstijl en inrichting maar ook met de technische mogelijkheden van je ramen.

Wij adviseren je over de meest geschikte raambekleding voor jouw ramen want met de juiste raambekleding zorg je voor een perfect binnenklimaat, regel je de juiste hoeveelheid lichtinval, bepaal je de sfeer in een ruimte en creëer je de nodige privacy.

Wij meten ter plaatse op en monteren vakkundig.

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raambekleding weten wij als geen ander welke raambekleding het meest geschikt is voor jouw ramen.

Gordijnen kleden je interieur warm aan.

Van sober, effen linnen, luchtige inbetweens tot luxueus geweven stoffen. Onze gordijncollectie biedt zorgvuldig geselecteerde stofkwaliteiten.

Bij ons vind je gordijnstoffen van de kwaliteitsmerken:

  • Kobe
  • Ode
  • BMfabrics
  • Casamace
  • Camengo
  • Inside Blinds
  • Design of the Times   

Op maat gemaakte jaloezieën vormen een smaakvolle aanvulling op diverse interieurstijlen.

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en designs, bieden een flexibele lichtregeling en brengen zowel stijl als comfort in huis.

Je hebt de keuze uit: verticale, houten of aluminium jaloezieën.

Rolgordijnen blijven de klassiekers op vlak van raamdecoratie. Ze geven een stijlvolle look en zijn er in tal van verschillende stoffen, kleuren en transparantiegraden.

Twist Rolgordijnen® bestaan uit twee lagen stof die langs elkaar glijden, zo gaat het rolgordijn naadloos over van doorzichtig naar ondoorzichtig en geniet jij van een flexibele oplossing op het vlak van doorkijk, lichtregeling en privacy.

Deze raambekleding geeft je interieur een sfeervolle uitstraling, of die nu modern of klassiek is.

Met Duette Shades® creëer je comfort in huis. Ze zorgen voor een perfecte lichtregeling en met hun honinggraatstructuur vormen ze een barrière voor je ramen wat zorgt voor energie-efficiëntie in je huis, ongeacht het seizoen.

Silhouette Shades® filteren met hun subtiele stoffen in zwevende lamellen, het felste licht tot een aangenaam zacht licht. Ze zorgen bovendien voor de nodige privacy in huis.