Over ons

Over ons

Persoonlijke en professionele aanpak
van begin tot einde.

Wij zijn de derde generatie in een familiebedrijf en een persoonlijke aanpak staat bij ons dan ook steeds centraal. Enkel zo kunnen we voldoen aan jouw verwachtingen. Niet alleen de kwaliteit van het resultaat telt, ook de manier waarop dit tot stand komt is voor ons van groot belang. Daarom kan je steeds rekenen op professioneel en deskundig kleur- en interieuradvies op maat. We gaan altijd samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw woning.

In onze winkel kan je op je gemak inspiratie opdoen, kleuren en stoffen vergelijken, behangcollecties inkijken. Heb je gevonden wat je zocht? Dan bespreken we samen jouw plannen tot je met een tevreden gevoel buiten stapt.

Van het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering kan je op ons een beroep doen: interieurtips, aanbevelingen op vlak van materialen, combinatiemogelijkheden, opmetingen doen, plaatsingen en plaatsingstips. Je staat er nooit alleen voor met jouw interieurproject.

Ons team

Heidi Bussche

Heidi neemt de winkel voor haar rekening. Bij haar kunt u terecht voor kleur- en interieuradvies. Zij volgt alle nieuwe trends op de voet en geeft u steeds de meest recente interieurtips.

 
IMG_3325

Kurt Jonckheere

Kurt zorgt voor de uiterst precieze schilder- en behangwerken bij de klanten. Hij zorgt tevens ook voor de plaatsing van onze raambekleding.

 
Woondecoratie Jonckheere

Beth Jonckheere

Beth helpt mee in de winkel en neemt daarnaast ook de boekhouding en social media voor haar rekening.