Home

Jouw interieur, onze passie.

Woondecoratie Jonckheere SINCE 1934

Als 3de generatie binnen een familiezaak zijn oog voor detail, perfectie, een persoonlijke aanpak, vakmanschap en een grote passie voor interieur, de ingrediënten waarmee Woondecoratie Jonckheere elk interieur uniek maakt.

We doen dit ondertussen al meer dan 30 jaar.

Woondecoratie Jonckheere is een all-in one concept.

Wij helpen je bij het vinden van de juiste verfkleur of behang, de geschikte raambekleding en en de mooiste tapijten en woonaccessoires die zorgen voor de “final touch” voor jouw interieur.

Of het nu gaat om een subtiele verandering of een complete make-over, wij staan voor je klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Schilder- en behangwerken worden door ons met de grootste precisie uitgevoerd. Ook voor het opmeten en plaatsen van je raambekleding kun je op ons rekenen.

De tevredenheid van jou als klant staat hierin centraal.

Wij realiseren zowel privé als professionele projecten.

Denk maar aan kantoren, B&B’s, vakantiewoningen, salons, showrooms en winkel.

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw zaak? Neem dan zeker contact op met ons.

 

Onze winkel is een plek waar je inspiratie kan opdoen, kleuren en stoffen vergelijken en behangcollecties kunt inkijken.

Onze winkel is telkens geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09u00 tem 12u00.

Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we elke namiddag geopend op afspraak. Zo willen we je de kans geven om in alle rust en bij een kopje koffie, jouw behang, verfkleur, woonaccessoires of raambekleding te kiezen.

Nieuwsbrief

Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van heel wat nieuws binnen de interieurwereld. Zoals nieuwe woonaccessoires, nieuwe behang- en verftrends, tips & tricks, evenementen, opkomende workshops en nog zoveel meer.